Why do all good things come to an end?

Ini post sedikit gak penting, buat yang mo baca, silahkan aja, ga ada yang larang, gua cuma mo ngomong beberapa hal yang gak sempet dan belom berani gua omongin blak-blakkan, tapi kata temen gua, "You should tell them how you truly feel before it's too late--again."  




Gua kangen sama yang dulu selalu nelpon sebelom pegi naek pesawat, dia nya lagi di airport, biar subuh sekalipun dia tetep mau nelpon, pokoknya sebelom lepas landas maunya denger suara gua.
Gua kangen sama yang nelpon minta dibantuin bikin PR Mat, terus kalo bokap nya masuk kamar dia ngumpet dibawah selimut terus bisik-bisik suruh gua diem bentar gara-gara dia pura-pura tidur. 
Gua kangen sama yang suka ngatain gua terus maki-maki gua (tapi ga seriusan) padahal dia ga kalah hina nya.  
Gua kangen nelponin orang yang pernah kena gejala DBD, gua yang berasa kayak orang kena flu burung yang temperaturnya naik turun gara-gara kuatir, padahal dia yang trombositnya naik turun.  
Gua kangen sama orang yang nemenin gua pulang dari warwick train station dan jalan kaki sampe rumah. 
Gua kangen sama orang yang ngasitau-in gua "Nad, fish fillet tuh kaga ada tulang."  
Gua kangen sama orang yang bisa gua betahak-betahakin, kentut-kentutin tanpa protes dan jaim (WHAHAH) 
Gua kangen sama yang bikin masalah sama orang India sampe dicegat gak boleh keluar dari stasiun. 
Gua kangen sama orang yang bisa ngabisin spaghetti sama garlic bread super banyak.
Gua kangen sama orang yang pernah apes karena udah abisin duitnya di vending machine ampe 4 dollar tapi gak keluar makanan satu pun.  
Gua kangen sama orang yang sering gak ada kerjaan untuk telpon gua buat tebak-tebakkan lagu di HP kayak orang dongo. 
Gua kangen sama orang yang bisa jaga rahasia.  
Gua kangen sama orang yang pernah gua kecewain sampe gua bikin nangis.  
Gua kangen sama orang yang pernah super panik pas denger gua nangis di telpon, padahal cuma pura-pura.  
Gua kangen sama orang yang selalu gua ajak ribut tapi selalu sabar ngadepin gua.  
Gua kangen sama orang yang saking kecewanya sama gua pernah bilang "Mungkin emang kita gak jodoh ya".  
Gua kangen sama seseorang yang gua anggap sempurna karena dia satu-satunya orang yang tulu sayang sama gua dibalik ketidak-sempurnanya gua.  
Paling kangen sih pas pertama ketemu main Truth or Dare di T.A, nari-nari 'Bukan Superstar' di Coffee Bean dan ngabisin seharian penuh main kartu di Starbucks.  
Orang yang paling gua kangenin? Orang yang dulu pernah bilang, "...sampe opa oma ya..."  

Eventually, people change, and from all this I learned that I must never make someone priority, when I'm just their option.

read comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GAINING WEIGHTTT!!!!!





If this is heaven, will I be fat when I live there???

AAARGHHHHH!
 
I hate this, I hate this, I hate this!!! The weight I lost in a month was gained in less than a week!!! Thanks to the Caramel Frappuccino that has been filling my tummy which has officially spread to my upper body parts. I am very self-conscious, so I know the tiniest kg I gained, even it's like only a third of it, that's how body conscious I am. I felt that when I wear my clothes, for example, last time I wear my green shorts, it was very loose and it almost fell off tons of times (that is when I wear it to an amusement park), now it's tight, the way like it used to be before I lost some weight. 

Okay so, been cutting off meat again. VEGAN, YET AGAIN!!! Yeay!!! March was a meat-less month, and I'm getting the feeling of the same month is going to be repeated. Hopefully a full-time vegan :D

And also, I'm a non-carb eater. I ate rice in a very small amount, I eat lots of healthy things. I want to be a celebrity trainer so that I can make so much money by making famous people FAMOUS! HA!!! 
I know, right!!! Dream on!!!

But why not be ridiculous, everybody is! And they use a very, VERY inexcusable reason...
Today is April Fool's, the most unimportant yet popular day ever. I got pranked 2 times, it was wayyy better than last year, I suppose. But, really, people, GROW UP. Some people just can never do that. Good thing I figured out the second prank, I was really shocked about the first one, and it got me bad, 'til I wasn't really in the mood of eating my lunch, although it was already late for lunch, I wasn't really hungry at first, and when I was pranked, I really REALLY didn't feel like eating anything at all. So, thanks vince! Hahaha kidding :) 

Okay, so, sit-ups. 1000 a day, I hope. That way, I'll beat Usher and has a waaay toned abs! Tee hee wee hee :) 

Let's just hope those yummy pralines won't get me!!! 
*Gulps*

read comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS