Would you dare?

I dare you to be different. Think outside the box. 

Don't follow. LEAD. 

There's always a first time in everything. So, don't be afraid to take the first step. 
Don't question yourself. Be the answer you yourself need. 
The change you need is the deed you have to begin doing. 

Thank You God, for showing me I'm capable. 
Thank You for the strength You give through me. It's always a matter of time, but preparation-- that's my job to fulfill. 

Keep The Faith 
XOXOX

read comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Be careful what you wish for

My head can be pretty stuffed up. The weirdest thing happened. I was just thinking to myself "Been a while since I last got sick", and guess what, I got sick yesterday; caught a flu. But I've recovered, and now I'm feeling much better, just had to sleep early and eat some medicine :)


I was thinking about posting about the awards I watched a few days ago-- the BET. Before I do that, I wanna say RIP Michael Jackson. Farah Fawcett also died on the same day. I know I'm kinda late, but I just wanna say my condolences to them. And props to the BET people who put together such an amazing show, I was astounded by the fact that they did that in such little time. So, if you guys don't know this, the death of Michael Jackson was just 3 or 4 days before the BET 2009, and at that very little time, they manage to change gears and make the whole award show to become a tribute to Michael Jackson. From the performances, to the special contributions they did were amazing. Here are the list of the top 3 performances I liked that night: 


3. Ciara- Heal The World


Her light voice, and the piano just adds to the nice performance she brought that night. Touching :) Although some people prefer Alicia Keys or Beyonce to sing this, but I think she did just fine :D

2. Beyonce- Ave Maria


You might not 'feel' this performance as I did when I saw this on TV, but if you see her performance on TV, one word-- GOOSEBUMPS. I love the costume that was 'put' on her :)

1. Jamie Foxx ft. Ne-Yo- I'll Be There


Sorry, but I can't find the video of their performance, so you can see the pictures of their performance and the most important thing, their voices; on this video. Pitchy on some of the notes, but all in all, still a very great video to end the night. Oh and it's the first time I saw Ne-Yo without his hat on. Haha :) Gotta love this guy.



I hope you enjoy the performances as much as I do :) 
Keep the Faith!
XOXOX

read comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Masih disini untuk setia

Warning. This post is very long. So make sure you're in the right position while sitting or laying or just staring while reading my blog, 'cause if you're not, you might want to change to the most comfortable position possible :) 


Gak heran semua orang paling aneh kalo lagi jatuh cinta. Gua sendiri merasakan hal yang sama sih. Kaenya semua yang diliat mata ngingetin sama seseorang. Dengerin lagu ingetnya tu orang, ngeliat tipi ingetnya tu orang, sampe kadang ngeliat bungkus makanan aja bisa inget sama orang. 

Ya oke lah gua ngaku gua ga gampang cinta sama orang. Mentang-mentang belom pernah jadian semua orang pada rusuh responnya. Tiap kali nanya pasti heboh sendiri, "Boong masa belom pernah jadian. Tampang lo kayak sering jadian gitu!" Emang tampang orang ada nomer berapa kali pernah jadian ya? Baru tau wahahahahah (ketawanya sante dong) Ya kalo gak percaya ga usah tanya, simple kan? :) 

Tapi gua STRAIGHT, saudara-saudara. Ga ada niatan mau lesbi ato bi sama sekali. Masih doyan kaum Adam. Kalo liat Jake Gyllenhaal ato Bradley Cooper masih gemeter-gemeter gimana gitu kok (serem amat, kayak ayan dong). Yang belom jadian gua tapi yang heboh orang-orang disekitar gua. Temen gua lah bilang, "Ntar jadi perawan tua luuh", "Woi malu sama umur". Yaelah 17 aja belom, kayak mau nikah besok aja. Tapi nyokap juga suka kepo banget dah. Nyomblang-nyomblangin sama anak temennya. Dikirain bisa kayak sinetron ato jaman yang Siti Nurbaya gitu lah. 

Bisa dibilang gua trauma-an orangnya. Trauma jatuh cinta tepatnya wahahaah. Takut disabot temen lagi, takut diduain (emang mantep lah jadi cowo, belom jadian juga udah ada serep just in case dia deketin gua and gua ditolak, jadi gua deketin gua nya cuma main hoki-hoki an aja), ato takut disakitin lagi. 

Herannya kalo udah cinta sama satu nemploknya itu muluuuuu. Mo orang bilang gak mungkin kek, bilang gak cocok kek, ga ganteng kek, bodooooo guuuuua sukaaaaa!!! Kalo first crush gua dulu itu sih paling sedap. 4 taun gua puja-puja tuh manusia. Kasih inisial X. Padahal umur dia 5 taun diatas gua. Muluk banget kan? Masih bau iler juga udah demennya yang tua-tua. Tapi bukan berarti gua suka om-om (bujubunenggg). Gua demen banget sama ni orang karena dia drummer (musician appeal gitu deh. Cihiiiii!). Dia warna kesukaannya item (ya cowo biasa lah ya suka warna item) jadi tiap ke mall liat orang pake baju item ingetnya sama dia. Bayangin berapa banyak orang pake baju item yang pegi ke mall. Parahnya gua suka dia dari umur 9 apa 10 taun gitu. Gua suka beliin dia pulsa, anter jemput, bayarin ini itu, gua baru sadar dia matre banget dahhhhh. Cinta emang bisa bikin orang buta, tuli, bisu, pincang, dan penyakit permanen lainnya. 

Yang satu ini, kasih inisial Y, gatau kenapa gua paling sayang. Padahal deketnya bentar banget. Dalam hitungan bulan. Tapi gua paling sayang. Berakhirnya kedekatan kita karena masuknya kembali mantannya ke dalam kehidupannya. Gua sih paling ogah ya, harus berantem sama cewe ngeributin cowo. Yaudah ikhlasin. Sekarang dia udah bermukim di negeri kangguru. 

Cowo yang laen, inisial kali ini Z. Klise sih ceritanya. Jatuh ke tangan temen bae gua sendiri. Ya nasib, nasib. Gua ikhlaskan lagi aja. Herannya kok she's willing to sacrifice our friendship for something she knows wouldn't last. Kucing mana sih yang nolak dikasi ikan? Ya ya, oke, mati satu tumbuh seribu. Lagian ni manusia udah gaolnya sama koala juga. 

Yang atu lagi, ini yang paling recent. Karena menurut gua paling ga penting, ga perlu inisial-inisial an segala, karena yang cowo ini sialan beneran (WAHAHA lucu bisa nyambung). Selayaknya dua insan yang lagi jatuh cinta, kita SMS-an tiap hari gitu lah. Tiba-tiba vanished into thin air. Jadi misalnya nih, kemarin malem dia SMS gua, "Good night. Sleep tight. Sweet dreams, bla3" gitu-gitu, hari ini dia tiba-tiba ilang. Pas gua denger dari adenya tiba-tiba dia abis operasi lah, apa lah. Well, setidaknya bisa dong kabarin gua if I was that much of an impact to him? As I've suspected, I wasn't. Dia tiba-tiba cuma bisa kirim SMS yang sangat menyakitkan 3 bulan kemudian, dan itupun gak sampe satu kalimat. Cuma bisa bilang, "Sorry gua ga bisa ama lo"
Kayaknya dari tu SMS gua juga udah kaga napsu mau basa basi tanya what's wrong ato apa lah. Yang gua heran dia ga pake titik, koma, tanda seru, tanda tanya, ato emang dia gak pernah dikasi pelajaran Bahasa Indonesia kali sama Bu Guru kali ya. Keliatan banget ga niat nya. Yaudah, sakit sih sakit. Yang pasti dia ga dapet pelajaran Sosiologi atau yang berbau-bau kebudayaan, yang ngajarin ga boleh beda-bedain suku and ras gitu, karena yang gua denger dari temennya kalo alesan sebenernya dia ga mau deket sama gua adalah dia bilang ke temennya, "Abisnya dia ga kayak Cina sih." 

Hahahahahahaha gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Sumpah, gua dari yang benci sama rasis, jadi BENCI BANGET sama yang namanya rasis. Amit. Bagus lah, karena gua merasa he did me a favor. Kalo dia ga mau sama gua gara-gara mata gua belo, ya udah, his loss. Kan padahal lucu kayak Powerpuff Girls gitu matanya gede-gede :( 

Ya jadi yang kalian liat di infotainment itu semua salah, aku sama dia cuma temenan doang kok, gak lebih. (WOOOI NGOMONG APAAN SIII) Becanda dinggggg ;) Ok, enough becandanya, sekarang serius lagi nihhh. Buat temen-temen gua yang pada tau nama-nama buronan diatas, jangan dipublikasiin ya demi keamanan, kesejahteraan, harkat dan martabat bersama. Dan buat yang merasa orang-orang diatas, jangan diulang lagi lah, cukup gua aja :)

Intinya, ya ya, so emang gua belom menemukan tambatan hati. Bukan karena gua pilih-pilih, tapi sekarang tau sendiri kan alesan-alesan gua belom pernah jadian? 'Cause guys I've met are such jerks. Sebelum para pria protes dan bikin demo (mentang-mentang mo Pemilu), gua clarify deh, gak semua cowo kayak gitu. Kalo kayak iklan rokok bilang gua maunya tu cowo tuh Less Talk Do More. Kalo kata mba gua "Ya belom rejeki nya ya, De." 
Lo pasti mikir, "Gila ni cewe sial bener, kayak yang di sinetron-sinetron tuh yang bagian nangis-nangis mulu dah kerjaannya." Mungkin bener, for now. But I believe in happy endings(:

All I need is one guy to prove not every one of them is the same. Gak muluk, kan? 

Jadi ya, untuk para pria yang udah punya cewe, sayangilah cewe lu, jangan bosenan, belom nikah aja bosenan, gimana udah nikah? Dan para cewe, jangan pada kolokkan, coba ngertiin cowo lo. Ga di SMS se-jem langsung kayak cicak kehilangan buntutnya (eh tapi kan cicak emang gak sakit ya kalo ilang buntutnya, as it's part of their self-defense). Intinya, cherish what you have, be thankful. 
Buat para jomblo, it's not the end of the world, time is by our side :)
And yes, my prince in shining armor, I'm waiting...

Keep the faith ;)
XOX

read comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Told 'ya it was worth the wait :)

After waiting for so long (make that a week and 2 days since it's first released), and going through people's comments for haven't being able to see THE most anticipated movie of the year, TRANSFORMERS 2, I have finally seen the movie and trust me, satisfied is such an understatement. 



Where do I even begin to describe the movie. EPIC! 
Don't even start with the effects. Gotta hand it to Michael Bay, he's the bomb. 
The story was incredible, too. For some of you who thinks that it's just okay, you should watch it one more time. Maybe it takes you two times to get the whole idea. Who'd knew that you can learn so much from some creatures made up of steel? 
Okay so there's these battles and all kinds of war going on, but that's kinda like the 'decorations' behind coming across the whole point. What I've learned about this movie is that there's 4 kinds of people (which was shown by the 4 people who was involved in the battlefield):

-Mikaela: The type of person who volunteers to always be there, is not afraid to take chances, even if that means risking her own life. There's times where she's uncertain, and doubts the odds she's facing, but she didn't let it get her, she stayed strong anyways :) 

-Agent Simmons: The type of person who's ready to stand against everything (in this case, deadly robots), assertive, certain, and is willing to sacrifice everything, unexceptionally-- even his life. Would back-up the people he trust, and doesn't second-guess in taking decisions. 

-Leo: The type of person who feels unlucky all the time, blames people for where he is and always afraid to rise above every challenge he meets. Pretty much a coward, run and hide all the time. 

- Sam: The leader; who knows what to do, how to do it, and has the courage to do so. Believes in what he's doing, even when the people doubted and questioned his leadership. But against all of those, he came through as the one who win the war. 

That's like half of the things I caught from this movie, it also showed that saying you love someone isn't suppose to be a regular thing, maybe some of you disagree, but when you don't say it frequently as a 'necessity', and only say it when you really feel so, the person you say it to will definitely cherish the moment :) 

So, the whole point is, be the person of courage, take chances, don't let ginormous creepy robots get in your way. Well maybe in real life our obstacles are not literally made of steel, might be as tough and hard as steel though, but when you BELIEVE, that's where every little thing fall into the right place ;) 

The three words that truly hit me, throughout the 2 hours and 30 minutes movie, were "Because I believe" by Sam when he was just about to bring Optimus Prime back to life. 
To top this amazing movie, it was perfected by such dreamy casts. Shia LaBeouf *hearts*, Megan Fox, Josh Duhamel, and many more. 

But you pretty people wouldn't be so darn good if it wasn't for the amazing movie, right? ;p 
I'm outie, people! Tell me what you think :)
KEEP THE FAITH!
XOX

read comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS